Top 6: Cele mai bizare procese

1. In luna mai a anului 2000 Amber Carson a castigat 113.500 $ in urma unui proces. Aceasta a dat in judecata restaurantul in care manca, pentru ca a alunecat si s-a ales cu o fractura. Mai ciudat e ca femeia a alunecat pentru ca cineva de la alta masa aruncase paharul cu bautura in fata partenerului cu doar cateva minute inainte de incident.

2. In luna decembrie 1997 Kara Walton a incercat sa se strecoare intr-un club de noapte pe geamul de la baie, pentru a nu mai plati taxa de 3.5 $ la intrarea principala. Din pacate, a alunecat in timpul escaladarii zidului si si-a spart 2 dinti. Patronul clubului a fost nevoit sa plateasca 12.000 $ despagubiri si sa acopere cheltuielile pentru medicul dentist.

3. In anul 2000 domnul Grazinski si-a cumparat o rulota. Dupa ce a iesit cu masina pe autostrada, a setat cruise controlul la viteza de 120 km/h, apoi s-a indreptat spre partea din spate a rulotei pentru a-si prepara o cafea. Bineinteles, masina a iesit de pe carosabil si s-a lovit. Dar domnul Grazinski a castigat 1.2 milioane $ pentru ca nicaieri in manualul de utilizare al masinii nu era mentionat ca nu are voie sa se duca sa isi faca o cafea in timp ce masina merge!! Producatorii autovehiculului au modificat manualul, declarand stupefiati ca nu se asteptau sa existe oameni atat de prosti care sa conduca masinile lor.

4. Barbara Conners a suferit un grav accident de masina, in urma caruia autovehiculul s-a prabusit intr-un rau. In doar cateva minute scafandrii au venit la fata locului si au reusit sa o scoata in viata dintre fiarele contorsionate, aflate pe fundul lacului. Doar ca in timp ce s-a aflat sub apa doamna Conners a suferit leziuni ale creierului. Dupa ce si-a revenit, a hotarat ca ar fi oportun sa il dea in judecata pe scafandrul care a intervenit si si-a riscat viata pentru a o salva pe a ei.

5. Michelle Knepper s-a hotarat sa isi faca o operatie de liposuctie. A pus mana pe cartea de telefoane si a sunat la un doctor stabilind o intalnire. Dupa ce a facut o complicatie in urma operatiei, si-a dat seama ca doctorul nu avea calificarea necesara pentru a face aceasta interventie, fiind de fapt “un simplu” dermatolog. In mod normal l-ar fi dat in judecata pe doctor, insa Michelle a hotarat ca cel mai bine ar fi sa dea in judecata compania de telefoane!! A reusit sa castige, iar despagubirile pe care le-a primit au fost de 1.2 milioane $, plus 375.000 $ pentru bietul sot al ei, care a trebuit sa suporte singuratatea in timpul in care aceasta se refacea.

6. In anul 1998 Terrence Dickson a jefuit o casa din Pennsylvania. Insa la iesire s-a blocat in garaj, deoarece usile acestuia nu functionau, iar pentru a reintra in casa era nevoie de cheie. Nu mai putin de 8 zile au trecut pana cand proprietarii casei s-au intors si l-au gasit. Acesta a supravietuit cu un bax de Pepsi si o punga cu mancare pentru caini, pe care le-a gasit in garaj. Terrence a dat in judecata firma de asigurari de case a proprietarilor, sustinand ca a suferit probleme psihice in timpul in care a fost blocat in garaj. Partea cea mai interesanta e ca a castigat o jumatate de milion de dolari in urma procesului.

Advertisements

3 Responses to “Top 6: Cele mai bizare procese”

  1. ishara Says:

    In unele situatii e foarte usor sa faci pe prostul si sa ai mult de castigat…

  2. mishooblog Says:

    Da … care mai de care mai amuzant … fara cuvinte ! 🙂


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: