Samsung F490 prezentat oficial


Producatorul Sud Corean de telefoane mobile a prezentat in mod oficial modelul Samsung F490, un dispozitiv bogat in functii multimedia, ce dezvaluie un minunat ecran de 3,2”, o camera de 5 megapixeli, controversata interfata a utilizatorului, Croix, si nu este dotat cu o tastatura hardware.
Dispozitivul tri-band HSDPA/EDGE, Samsung F490, seamana cu fratele sau mai mic Samsung F700, avand in comun designul extraordinar si lipsa tastaturii hardware. Bineinteles terminalul F490 are si propriile sale calitati, cum ar fi de exemplu grosimea de doar 11,8 mm, colturile rotunde, suprafata lucioasa, si sa nu uitam de minunatele sale functii cu care este dotat.
Ecranul foarte mare, de 3,2”, TFT touch-screen , cu o rezolutie de 240 x 432 pixeli ocupa aproape intreaga fata a telefonului, lasand doar o mica parte libera, in partea de jos, unde sunt amplasate tastele cele doua taste, pentru efectuarea si incheierea apelurilor, sensibile la atinegere.
Ratia ecranului, widescreen 16:9, este perfecta pentru vizualizarea imaginiilor, clipurilor video si pentru browsingul pe internet. Video playerul suporta formaturile WMV, MPEG4, H.263, H.264 la rezolutie VGA si pana la 30fps.
O alta functie extraordinara este camera de 5 megapixeli cu blit incorporat, cu xenon, insa din pacate fara autofocus. Aceasta este prima camera de 5 migapixeli montata pe un telefon mobil ce nu are autofocus pe asistarea utilizatorului.
Camera est e de asemenea capabila sa inregistreze clipuri video in format MPEG4 cu rezolutie QVGA si la 15fps. Salvarea clipurilor video, audio si a imaginiilor favorite se face usor datorita memorie interne de 130 MB si a slotului pentru carduri de memorie microSD.
Cei pasionati de muzica vor aprecia iesirea audio jack standard de 3.5mm cu care este dotat dispozitivul Samsung F490. Cum Bluetooth-up suporta profilul A2DP, utilizatorii vor putea sa asculte muzica preferata si la casti stereo, fara fir.
Alte elemente extraordinare al dispozitivului ar fi aplicatia Google Search preinstalata si Browserul Web complet optimizat HTML (NetFront 3.4)
Samsung F490 va fi disponibil in unele tari din Europa din luna februarie a acestui an la un pret de aproximativ 530 euro.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: