Gadget de Gadget

Am vazut pe usbmania.ro un gadget recomandat pentru studenti si reporteri. Este vorba despre un pix multifunctional USB, cu memorie de 1GB. E pix, reportofon, MP3 player, radio si functie de autoresetare (formatare date).

Pentru studenti e foarte folositoare functia de reportofon, MP3 player si Radio. Ganditi`va ca suntenti la un curs super plictsitor, ce faceti, puneti`va castile in urechi si ascultati muzica preferata sau radioul preferat, sau aveti un profesor care dicteaza foarte repede si nu apucati sa scrieti, simplu porniti reportofonul si inregistrati, eu cred ca 1GB e suficient pentru o ora de inregistrat si cand mergeti acasa puneti`va castile si porniti inregistrarea si incepeti si scrieti.

Pentru reporteri la fel de folositoare functia de reportofon. Mergeti la conferinte de presa, nu mai tre sa carati cu voi, reportofon, pix, si ceva de scris si poate nu apucati sa scrieti tot. O conferinta de presa dureaza aproximativ o ora, 1 GB e suficient pentru a inregistra toata conferinta si cand ajungeti la redactie porniti inregistrarea si bagati mare la scris, fie de mana pe hartie, fie pe calculator direct.

Pixul vine ambalat intr`o cutie metalica cu geam de plastic, moderna si potrivita pentru un cadou, mai mult de atat primiti casti, cablu USB, CD cu drivere si chiar un incarcator. Bateria este una AAA de 1.5V si are o autonomie de pana la 7 ore.

Pretul acestui gadget este de 189.00 RON. Scump ne scump cum vi se pare pretul, dar cred ca`si merita toti banii, la cate stie sa faca si de cate griji va scapa.

P.S. – Oare o sa`mi cumpar si eu unul? Nu stiu sa vedem, daca se mai ieftineste pana de ziua mea

Advertisements

2 Responses to “Gadget de Gadget”

  1. Selena Says:

    Este un cupon de reducere de 10% pe cuponix.ro

  2. Mihai Says:

    am primit unul de ziua mea de curand. cred ca pretul este destul de ridicat (dar cum tot ce e nou costa) in schimb functiile lui fac toti banii! Merita mai ales pt studeti si viitorii studenti.


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: